Εγγραφή

Γιατι WebsiteMarket.gr;

Αγορές και πωλήσεις ιστοσελίδων
Βρείτε αγοραστές για την ιστοσελίδα σας.

αγορά   πώληση

Πως Αγοράζω;

Το Website Market είναι μία online αγορά για πωλήσεις Ιστοσελίδων, ονομάτων domain και υπηρεσιών Internet. Για να μπορέσετε να αγοράσετε κάποια Ιστοσελίδα, θα πρέπει να εγγραφείτε και να λάβετε μέρος σε κάποια δημοπρασία.

Για να κάνετε κάποια αγορά θα πρέπει να κάνετε μια προσφορά στη δημοπρασία του αντικειμένου που θέλετε να αγοράσετε. Υπάρχει επίσης η επιλογή «Άμεση Αγορά» αν έχει ενεργοποιηθεί από τον πωλητή με την οποία μπορείτε να αγοράσετε κατευθείαν το προϊόν βάζοντας τέλος στην δημοπρασία.

Αν η προσφορά σας γίνει αποδεκτή από τον πωλητή, είναι ίση ή μεγαλύτερη από την τιμή Reserve και είναι η μεγαλύτερη προσφορά στο τέλος της δημοπρασίας, ανακηρύσσεστε νικητής της δημοπρασίας και έχετε τη νομική υποχρέωση να αγοράσετε το προϊόν από τον πωλητή στην τιμή της νικητήριας προσφοράς σας, στη δημοπρασία.

Αν θέλετε να επιταχύνετε τα πράγματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί «Άμεση Αγορά» προσφέροντας στον πωλητή την τιμή άμεσης αγοράς που έχει ορίσει ώστε να μη μπείτε καθόλου στη διαδικασία της δημοπρασίας και να μην περιμένετε τη λήξη τη δημοπρασίας. Σημ: Ο πωλητής έχει δικαίωμα να αρνηθεί την προσφορά «Άμεσης Αγοράς» αν το επιθυμεί αλλά αν την αποδεχθεί η δημοπρασία λήγει αυτόματα.

Όταν είστε ο νικητής μίας δημοπρασίας, θα σας σταλεί ένα email με όλα τα απαραίτητα στοιχεία του πωλητή. Οι λεπτομέρειες για το πώς θα γίνει η παράδοση του προϊόντος και πως θα γίνει η πληρωμή θα πρέπει να διευθετηθούν με τον πωλητή του προϊόντος. Το WebsiteMarket σας συμβουλεύει να συννενοηθείτε για όλες τις λεπτομέρειες της αγοροπωλησίας με τον πωλητή πριν κάνετε κάποια προσφορά.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για τις αγορές μέσω του WebsiteMarket, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@websitemarket.gr. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Καλή επιτυχία και καλές αγορές!