Εγγραφή

Γιατι WebsiteMarket.gr;

Αγορές και πωλήσεις ιστοσελίδων
Βγάλτε λεφτά από το Internet!

αγορά   πώληση

Πως Πουλάω;

Το Website Market είναι μια online πλατφόρμα αγοροπωλησιών και δημοπρασιών για webmasters. Τα μέλη του μπορούνε να αγοράσουν και να πουλήσουν έτοιμες ιστοσελίδες, ονόματα domain και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με το Διαδίκτυο.

Για να ξεκινήσετε και να βάλετε ένα προϊόν σας προς πώληση, θα πρέπει να εγγραφείτε κάνοντας έναν δωρεάν λογαριασμό και μετά να πάτε στη σελίδα «Νέα Δημοπρασία». Εκεί θα δώσετε κάποιες πληροφορίες για την ιστοσελίδα σας ή το όνομα domain που θέλετε να πουλήσετε. Οι πληροφορίες αυτές περιέχουν την αρχική τιμή που θα ξεκινήσει η δημοπρασία, την τιμή reserve όπου θα είναι η τιμή για την οποία θα είστε ικανοποιημένοι να πουλήσετε τη σελίδα σας και αν θέλετε, την τιμή «Άμεση Αγορά» όπου αν καλυφθεί και τη δεχθείτε, ολοκληρώνεται η δημοπρασία και πουλάτε τη σελίδα/domain σας.

Η δημοπρασία θα εξελίσσεται μέχρι να τελειώσει ο χρόνος που εσείς ορίσατε ή να δώσει κάποιος την τιμή «Άμεσης Αγορά».

Αφού κάνετε τη δημοπρασία μπορείτε να την προωθήσετε πηγαίνοντας στην «Αναβάθμιση» ώστε η δημοπρασία σας να εμφανίζεται με έντονα γράμματα, σε πορτοκαλί φόντο και στη δεξιά στήλη κάτω από το «Σας Προτείνουμε».

Αφού το κάνετε αυτό μπορεί να χρειαστείτε credits τα οποία μπορείτε να πάρετε από τη σελίδα «Παραγγελία Credits». 

Αν έχετε γράψει μια καλή περιγραφή και τίτλο για την δημοπρασία σας και έχετε ορίσει μια σχετικά καλή τιμή στην αρχική τιμή της δημοπρασίας, θα είστε έτοιμοι να αρχίσετε να λαμβάνετε προσφορές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιβεβαιώσει ότι είστε ιδιοκτήτης της σελίδας που έχετε προς πώληση με το TXT αρχείο και βάλτε τα αληθινά στατιστικά και νούμερο κερδών του site σας, καθώς αυτό θα δώσει ώθηση στην εμπιστοσύνη των αγοραστών προς το πρόσωπό σας.

Επίσης να μπαίνετε τακτικά και να βλέπετε τα προσωπικά μηνύματα που θα σας στέλνουν οι υποψήφιοι αγοραστές και τα σχόλια της δημοπρασίας σας, καθώς αρκετοί υποψήφιοι μπορεί να έχουν ερωτήσεις πριν κάνουν μια προσφορά ή επιλέξουν το «Άμεση Αγορά».

Ως πωλητής, θα πρέπει να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε κάθε προσφορά που γίνεται στην δημοπρασία σας. Μόλις αποδεχτείτε την προσφορά, θα γίνει δημόσια και θα αντικαταστήσει την Ελάχιστη Προσφορά σας ώστε οι νέες προσφορές να είναι μεγαλύτερες από αυτή.

Αν δεχθείτε μια προσφορά μεγαλύτερη ή ίση με την τιμή Reserve που εσείς ορίσατε,  είστε νομικά δεσμευμένος να πουλήσετε το προϊόν της δημοπρασίας στον νικητή, στο τέλος της δημοπρασίας. Γι'αυτό σας προτείνουμε να σκεφτείτε καλά και να ορίσετε τιμή Reserve μία τιμή με την οποία θα είστε ευχαριστημένοι να γίνει η πώληση. 

Αν μία δημοπρασία λήξει χωρίς να έχει φτάσει κάποια προσφορά στην τιμή Reserve, δεν δεσμεύεστε να πουλήσετε και η απόφαση είναι αποκλειστικά στην ευχέρεια σας αν θα το κάνετε ή όχι.

Μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας, αν υπάρχει νικητής, θα πρέπει να λάβει το προϊόν της δημοπρασίας και εσείς να λάβετε την πληρωμή σας. Το Website Market θα σας στείλει ένα e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας του νικητή της δημοπρασίας. Λεπτομέρειες για την πληρωμή και τον τρόπο παράδοσης του προϊόντος θα πρέπει  διαπραγματευτούν μεταξύ εσάς και του νικητή.

Το WebsteMarket σας συστήνει να συζητήσετε όλες τις λεπτομέρειες με τους υποψήφιους αγοραστές πριν αποδεχθείτε κάποια προσφορά. 

Για μεγαλύτερη ασφάλεια και ποιότητα στις συναλλαγές σας, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε PayPal.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση πριν καταχωρήσετε τη δημοπρασία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@websitemarket.gr. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Καλή επιτυχία και καλές πωλήσεις!