WebsiteMarket.gr || Όλες οι δημοπρασίες http://www.websitemarket.gr Όλες οι δημοπρασίες ιστοσελίδων και domain από το WebsiteMarket.gr http://www.websitemarket.gr/images/logo_with_background.png Όλες οι δημοπρασίες ιστοσελίδων και domain || WebsiteMarket.gr Όλες οι δημοπρασίες ιστοσελίδων και domain 90 250 Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT el EloBoost.gr - πωληση eshop,facebook page σχετικά με το δημοφιλές παιχνίδι league of legends http://www.websitemarket.gr/auction/256-eloboostgr-pwlhsh-eshop-facebook-page-sxetika-me-to-dhmofiles-paixnidi-league-of-legends.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT 2 χρονών σελίδα, η πρώτη στην Ελλάδα για τον τομέα της, με σταθερά έσοδα.

Η ιστοσελίδα λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια. Σχετίζεται με το boosting στο δημοφιλές παιχνίδι league of legends και έχει υποδομή για λήψη πληρωμών μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών και paypal. Ο λόγος που πολείται είναι επιδή δεν υπάρχει χρόνος για την διαχείρησή της. Η σελίδα έχει σταθερούς πελάτες. Προσφέρεται υποστήριξη για την σύνδεση των τρόπων πληρωμής με τον λογαριασμό του αγοραστή.

μαζί δίνονται:

+σελίδα στο facebook,

+google adwords account,

+υποστίριξη για την σύνδεση των μεθόδων πληρωμής (πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες/paypal)

]]>
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - Online http://www.websitemarket.gr/auction/255--provlepseis-online.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT kafemanteia xartomanteia .

astrologikes provlepseis

]]>
Kafemanteia Xartomanteia http://www.websitemarket.gr/auction/254-kafemanteia-xartomanteia.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Πρωβλεψεις online.

Πρωβλεψεις online με έτοιμο τρόπο πληρωμής PayPal. 

 

]]>
provlepseis.online http://www.websitemarket.gr/auction/253-provlepseisonline.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT provlepseis.online.

provlepseis online .Astrologikes provlepseis 

]]>
Kafemanteia Xartomanteia http://www.websitemarket.gr/auction/252-kafemanteia-xartomanteia.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Kafemanteia.

Καφεμαντεια Χαρτομαντεία πρωβλεψεις .

Με ετιμο τρόπο πληρωμής PayPal.

]]>
Πωλείται Website http://www.websitemarket.gr/auction/251-pwleitai-website-.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Οδηγός πόλης και ενημέρωσης.

Thessaloniki Day & Night

Πωλείται ιστοσελίδα με αντικείμενο την προβολή και διαφήμιση επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης αλλά και προβολή διαφημίσεων απ όλη την Ελλάδα. Η σελίδα είναι οδηγός διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, 4 ετών, με καλό seo, σε πολλές λέξεις κλειδιά στην πρώτη σελίδα, αναβαθμισμένη, με αρκετά εξτρα εργαλεία, πελατολόγιο. Επίσης μέσω αυτής προβάλλονται άρθρα διαφόρων κατηγοριών όπως και όλες οι εκδηλώσεις της πόλης με άμεση ανάρτηση και απο χρήστες.

Η σελίδα πωλείται λόγω έλειψης χρόνου καθώς η διαχείρηση γίνετε απομακρυσμενα.

Υπαρχει έτοιμο ηλεκτρονικό & έντυπο προωθητικό υλικό όπως και μια μικρή σελίδα στο facebook

Εχει καλή επισκεψιμότητα και μεγάλη προοπτική εξέλιξης.

Μερικές λέξεις κλειδια¨:

με και χωρις το Θεσσαλονικη

ρακάδικα θεσσαλονικη, ρακομελάδικα θεσσαλονικη, κρητικα μεζεδοπωλεια θεσσαλονικη, κουτουκια θεσσαλονικη, πιστες θεσσαλονικη, μουσικες σκηνές θεσσαλονικη, tsipouradika thessaloniki, ροκ μπαρ θεσσαλονικη, cocktail bar thessalonikι και πολλά ακόμα

Για τις εκδηώσεις βγαίνει σχεδόν σε όλα.

Το σαϊτ έχει ssl πιστοποιητικό για ένα έτος οπότε αν μπείτε θα το δείτε.

Υπάρχει το λογότυπο και το διαφημιστηκό του υλικό.

6942569789

]]>
Πώληση Ιστοσελίδας & http://www.websitemarket.gr/auction/250-pwlhsh-istoselidas-.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Facebook Page & FTP Server.

Συνδρομητική ιστοσελίδα η οποία απευθύνεται σε DJs, ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ, CLUBBARRESTAURANT και γενικότερα κοινό τους οποίους τους ενδιαφέρει η μουσική σε όλα τα επίπεδα, είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά. Η ιστοσελίδα διαθέτει σύστημα συνδρομών όπου ο χρήστης θα πρέπει να κάνει εγγραφή πρώτα ώστε για να μπορεί να δει όλες τις λειτουργίες τις σελίδας πχ όπως, πακέτα αγοράς, πίνακας ελέγχου χρήστη, blog κλπ. Είναι συνδεδεμένη με FTP Server έτσι ώστε οι χρήστες μετά την αγορά κάποιου πακέτου να τους δίνεται η πρόσβαση στα αρχεία αυτόματα.

Μαζί δίνεται και Facebook Page το οποίο είναι συνδεδεμένο με την ιστοσελίδα για αυτόματα postscomments, διαγωνισμούς κλπ. Η σελίδα διαθέτει 5000+ δυνητικό κοινό (υποψήφιοι πελάτες/αγοραστές) 

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά Ιστοσελίδας

 

·         Πλατφόρμα: WordPress (Version 4.9.5)

·         WooCommerce ( Version 3.3.5)

·         AfterShip (Σύστημα παρακολούθησης αποστολής και ενημέρωσης πελατών για την αποστολή προϊόντος συνδεδεμένο με ACS, ΕΛΤΑ, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ)

·         PayPal Express Checkout Gateway

·         WP Rocket (Βελτιστοποίηση Cache της ιστοσελίδας για γρηγορότερη φόρτωση, μέτρηση στο GTmetrix 1,92 Δευτερόλεπτα)

·         WP Subscribe Pro (Σύστημα για εγγραφή στο newsletter συνδεδεμένο με MailChimp account)

·         Yoast SEO Premium (Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για εμφάνιση στις πρώτες αναζητήσεις τις GOOGLE με λέξεις κλειδιά)

·         100%  Responsive Design/Mobile Ready

·         Google Analytics

·         Σύστημα πληρωμών με PayPalPaysafecard, Τραπεζική κατάθεση

·         SSL Πιστοποιητικό


Στον κάθε ενδιαφερόμενο θα παρουσιαστούν οικονομικά στοιχεία των τελευταίων τριών (3) ετών
και μόνο αφού οριστεί συνάντηση με τον ενδιαφερόμενο.


Θα ληφθούν υπόψιν μόνο σοβαρές προτάσεις.


]]>
ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΚΑ http://www.websitemarket.gr/auction/249-votanologika.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Τα πάντα για τα βότανα , την υγεία, την ομορφιά και το ευ ζην..

20.000 likes

2.500 αναρτήσεις

 

11.000 ακόλουθοι

3.500.000 επισκέψεις

]]>
Foodtrails.gr - πώληση website, domain name, facebook page, newsletter http://www.websitemarket.gr/auction/248-foodtrailsgr-pwlhsh-website-domain-name-facebook-page-newsletter.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Μαζι με το μεχρι τωρα δημοσιευμενο περιεχομενο.

To FoodTrails είναι το online περιοδικό που αγαπάει το καλό φαγητό! Λέμε την άποψη μας και μοιραζόμαστε μαζί σας τα μυστικά του αλλά και οτιδήποτε συμβαίνει στον τομέα της γεύσης…

Δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον χρόνος και χρήματα για τη συντήρηση του

Πωλείται σε σοβαρούς ενδιαφερόμενους που θα το αξιοποιήσουν.

Μαζί και το Facebook page με 13.500 likes.

Επίσης, υπάρχει λίστα Newsletter με περίπου 1000 subscribers.

]]>
Πωλείται διαδικτυακή επιχείρηση με Site http://www.websitemarket.gr/auction/247-pwleitai-diadiktuakh-epixeirhsh-me-site.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Πώληση Site.

Πωλείται site συνδρομητικό με δυνατότητα κερδών ετησίος άνω των 50.000 ευρώ.

]]>
Πωλούνται μοναδικά domains http://www.websitemarket.gr/auction/246-pwlountai-monadika-domains.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Domains προς πώληση.

Domains προς πώληση:
rent24.gr
automotoshop.gr
sexbox.gr
ihellas.gr
gol.gr
webby.gr
myhost.gr
masterhost.gr
romania.gr

Τα περισσότερα από τα παραπάνω domains έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά, παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.

Δεκτή πληρωμή σε κρυπτονόμισμα BTC & ETH

]]>
Πωλείται site dogmagazine.gr http://www.websitemarket.gr/auction/245-pwleitai-site-dogmagazinegr.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Κερδοφόρο site με συνεχώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα. Πωλείται λόγω αναχώρησης στο εξωτερικό..

Domain: dogmagazine.gr
Active: Ναι
Περιεχόμενο: Ναι
Κατηγορία Περιεχομένου/Domain: Κοινότητα κυνόφιλων / ζωόφιλων
User Database: Ναι
Ενεργό από: 2013

Άλλα στοιχεία:
Κερδοφόρο site με συνεχώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα.
Πωλείται λόγω αναχώρησης στο εξωτερικό.
Μαζί με το site δίνονται όλες οι social σελίδες, οι οποίες είναι διαφημισμένες, έχουν πάρα πολλούς fans και πολύ καλή ανταπόκριση σε διαφημιστικές ενέργειες: facebook, twitter, youtube

Το site αποδίδει κέρδος με πολλούς τρόπους:
1) Αν είστε επαγγελματίας, σχολή, pet shop, eshop κλπ, μπορείτε πολύ αποτελεσματικά να διαφημίζεστε μέσω του site σε στοχευμένο κοινό
2) Μπορείτε να διαφημίζεστε και μέσω σελίδων στα social, επίσης πολύ αποτελεσματικά
3) Πώληση διαφημιστικού χώρου του site σε διαφημιζόμενους (banners, άρθρα, links κα)
4) Διαφημίσεις Google
5) Πληρωμένες καταχωρήσεις στον επαγγελματικό οδηγό
6) Πληρωμένες αγγελίες
7) Διαφήμιση σχετικών εκδηλώσεων
8) Μπορείτε να δημιουργήσετε μέσα στο site ενότητα eshop και να πουλάτε σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες (κάτι που το είχαμε στο πρόγραμμα αλλά δεν προλάβαμε δυστυχώς)

Δεκτή πληρωμή σε κρυπτονόμισμα BTC & ETH.

Πωλείται λόγω μετανάστευσης.

]]>
Foodtrails.gr - Πώληση website, domain name, Facebook page http://www.websitemarket.gr/auction/244-foodtrailsgr-pwlhsh-website-domain-name-facebook-page.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Μαζι με το μέχρι τώρα δημοσιευμένο περιεχόμενο.

To FoodTrails είναι το online περιοδικό που αγαπάει το καλό φαγητό! Λέμε την άποψη μας και μοιραζόμαστε μαζί σας τα μυστικά του αλλά και οτιδήποτε συμβαίνει στον τομέα της γεύσης…

Δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον χρόνος και χρήματα για τη συντήρηση του

Πωλείται σε σοβαρούς ενδιαφερόμενους που θα το αξιοποιήσουν.

Μαζί και το Facebook page με 13.500 likes.

Επίσης, υπάρχει λίστα Newsletter με περίπου 1000 subscribers.

]]>
Πουλάω σελίδα στο facebook με 185.000 Like http://www.websitemarket.gr/auction/243-poulaw-selida-sto-facebook-me-185000-like-.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Πουλάω σελίδα στο facebook με 180.000 μελή .

Καλησπερα την σελιδα την δινω σε πολυ καλη τιμη για λογους οικονομικης αναγκης...>> https://www.facebook.com/Radio-Arvyla-125460611753/?ref=page_internal <<

επειδη δεν γνωριζω και πολλα απο εδω μεσα....οσοι ενδιαφερεστε για την σελιδα και θελετε να μαθετε περισσοτερα αφηστε μου τον αριθμο σας σε μηνυμα η το name σας στο Facebook και θα επικοινωνήσω εγω μαζι σας 

]]>
Πουλάω σελίδα στο facebook με 185.000 Like http://www.websitemarket.gr/auction/242-poulaw-selida-sto-facebook-me-185000-like-.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Πουλάω σελίδα στο facebook με 185.000 μελή .

Καλησπερα την σελιδα την δινω σε πολυ καλη τιμη για λογους οικονομικης αναγκης...Περισσοτερα για την σελιδα στειλτε μου μηνυμα >> https://www.facebook.com/Radio-Arvyla-125460611753/?ref=page_internal << 

]]>
Πώληση ιστοσελίδας inout.gr http://www.websitemarket.gr/auction/241-pwlhsh-istoselidas-inoutgr.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Ειδησεογραφική Ιστοσελίδα.

Ελληνική ειδησεογραφική και γενικού ενδιαφέροντος ιστοσελίδα με παρουσία 12 ετών στον ελληνικό χώρο

]]>
Cosmoradio.Net http://www.websitemarket.gr/auction/240-cosmoradionet.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Cosmoradio.


]]>
Lipstick and Lace http://www.websitemarket.gr/auction/239-lipstick-and-lace.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Fb page/blog about fashion/ beauty /lifestyle..

Πωλείται η fb page/blog ηλετρονικό περιοδικό σχετικά με την μόδα,ομορφιά,lifestyle,travel,διαγωισμοί και γενικού περιεχομένου.Μέλη πάνω απο 20.000,μεγάλη απήχηση ειδικά στο δυναμικό γυναικείο κοινό ηλικίων απο 18-35.

]]>
Autopower.gr http://www.websitemarket.gr/auction/238-autopowergr.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα με είδη αυτοκινήτου.

Πωλείται το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα www.autopower.gr. Αντικείμενο πώλησης τα αξεσουάρ αυτοκινήτου, μπαταρίες και λιπαντικά. Πάνω απο 4500 εγγεγραμένοι πελάτες, περισσότερα απο 2000 καταχωρημένα προιόντα, πρώτη σελίδα στην Google για όλα τα σχετικά keywords, σταθερή πελατεία και μηνιαίο εισόδημα. Προσφέρονται πληροφορίες και βοήθεια μετα την αγορά. Πωλείται λόγο απασχόλησης σε αναβαθμισμένο project.

]]>
Πωλείται Ιστοσελίδα στοιχηματικου ενδιαφεροντος http://www.websitemarket.gr/auction/237-pwleitai-istoselida-stoixhmatikou-endiaferontos.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Πωλείται Ιστοσελίδα στοιχηματικου ενδιαφεροντος.

Πωλείται ιστοσελίδα με αυτό στοιχηματικες προβλέψεις. Διαθέτει chat,πλατφόρμα live betting,προτάσεις,πρωτοσέλιδα εφημερίδων,livescore και υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί ότι άλλο θέλετε. Είναι φτιαγμένη σε WordPress και έχει εύχρηστο περιβάλλον και έχει πολύ ωραία διαμόρφωση. Βρίσκεται σε cloud server και είναι απίστευτα γρήγορη. Μπορώ να δείξω σε όποιον θέλει τα πάντα. Η ιστοσελίδα είναι Www.betofrenia.gr Παράθετω και δύο φωτογραφίες με τα στατιστικά και τους επισκέπτες στο Google analytics και με την ιστοσελίδα. Πωλείται λόγω έλλειψης χρόνου και ανάγκης χρημάτων. Η τιμή είναι συζητήσιμη...Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει μηνυμα

]]>
Πωλείτε απλή ιστοσελίδα. http://www.websitemarket.gr/auction/236-pwleite-aplh-istoselida.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Πώληση απλής ιστοσελίδας..

Μια απλή ιστοσελίδα που δεν χρειάζομαι πλέον.

]]>
ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟΥ SITE http://www.websitemarket.gr/auction/235-pwlhsh-eidhseografikou-site.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE NEWSNEA.COM ΜΕ ΑΡΚΡΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

]]>
E-shop πώλησης παπουτσίων http://www.websitemarket.gr/auction/234-e-shop-pwlhshs-papoutsiwn.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Με περασμένα πανω απο 500 παπούτσια Nike.

Πωλείτε το ηλεκτρονικο κατάστημα dfmarket.gr "discount footwear market" 

Πωλείτε γιατι βρηκα πολυ καλή δουλεια και δεν εχω χρονο να σχοληθώ η τιμη των 400€ πιστευω οτι ειναι απλά συμβολική καθως περνεται μια ετοιμη ιστοσελίδα μαζι και το domain και  μπορείτε να ξεκινήσετε να πουλατε την επόμενη ημέρα.

Αν εχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email vag@tothema.net

]]>
Poulise.Gr (+ poulise.online + fb group) http://www.websitemarket.gr/auction/233-poulisegr--pouliseonline--fb-group.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Πωλείται domain και group στο Facebook με 6.5k μέλη.

Πωλείται το domain name poulise.gr, ιδανικό για σελίδα αγορών - δημοπρασιών - αγγελιών.

Μαζί και το domain poulise.online και ένα group αγγελιών στο facebook με 6,500 μέλη. https://www.facebook.com/groups/1789379021323817

Επικοινωνήστε στο grlistin[at]gmail .com για περισσότερες πληροφορίες

poulise.gr

]]>
Ε Shop με κρητικά προϊόντα http://www.websitemarket.gr/auction/232-e-shop-me-krhtika-proionta.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Ετοιμο και on-line shop.

Πωλείται έτοιμο e shop με το domain 2,5 ετών, καλό Seo για Αθήνα και Χανιά

1000ε

Kritika-proionta.gr

Αναβαθμισμένο & ενημερωμένο.

Πληροφορίες 6942569789

]]>
Πωλείται Website http://www.websitemarket.gr/auction/231-pwleitai-website.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Ετοιμο και on-line.

Πωλείται ιστότοπος 2 ετούς λειτουργίας με καλό domain σχετικό με λογιστη/ες & ορκοτούς λογιστές/η,

το Seo ειναι φτιαγμένο για Αθήνα και Χανιά.

Βγαίνει πρώτη σελίδα.

orkotoi-logistes.gr

Πληροφορίες: 6942569789

]]>
Πωλείτε Site http://www.websitemarket.gr/auction/230-pwleite-site.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Website Guide.

Thessaloniki Day & Night

Πωλείται ιστοσελίδα με αντικείμενο την προβολή και διαφήμιση επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης αλλά και προβολή διαφημίσεων απ όλη την Ελλάδα. Η σελίδα είναι οδηγός διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, 4 ετών, με καλό seo, σε πολλές λέξεις κλειδιά στην πρώτη σελίδα, αναβαθμισμένη, με αρκετά εξτρα εργαλεία, πελατολόγιο. Επίσης μέσω αυτής προβάλλονται άρθρα διαφόρων κατηγοριών όπως και όλες οι εκδηλώσεις της πόλης με άμεση ανάρτηση και απο χρήστες.

Η σελίδα πωλείται λόγω έλειψης χρόνου καθώς η διαχείρηση γίνετε απομακρυσμενα.

Υπαρχει έτοιμο ηλεκτρονικό & έντυπο προωθητικό υλικό όπως και μια μικρή σελίδα στο facebook

Εχει καλή επισκεψιμότητα και μεγάλη προοπτική εξέλιξης.

Μερικές λέξεις κλειδια¨:

με και χωρις το Θεσσαλονικη

ρακάδικα θεσσαλονικη, ρακομελάδικα θεσσαλονικη, κρητικα μεζεδοπωλεια θεσσαλονικη, κουτουκια θεσσαλονικη, πιστες θεσσαλονικη, μουσικες σκηνές θεσσαλονικη, tsipouradika thessaloniki, ροκ μπαρ θεσσαλονικη, cocktail bar thessalonikι και πολλά ακόμα

Για τις εκδηώσεις πρέπει να έχει να  διαβάσει για να βγεί , μολις φορτωθεί βγαίνει σχεδόν σε όλα.

Το σαϊτ έχει ssl πιστοποιητικό για ένα έτος οπότε αν μπείτε θα το δείτε.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6942569789

https://www.thessaloniki-dayandnight.gr

]]>
Πωλείται ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών http://www.websitemarket.gr/auction/229-pwleitai-hlektroniko-katasthma-kalluntikwn.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Κατάστημα με φυσικά καλλυντικά και σαπούνια.

Πωλείται ηλεκτρονικό κατάστημα με φυσικά καλλυντικά και σαπούνια. έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στον κατασκευαστικό τομέα, αλλά τον ιστότοπο μπορείτε να τον λειτουργήσετε όπως νομίζετε εσείς καλύτερα και να προωθείτε τα προϊόντα που θέλετε. 

Συμπεριλαμβάνει υλικά και μηχανήματα συσκευσίας και μεταφοράς, δηλαδή χάρτινες σακούλες και κουτιά σε μεγάλες ποσότητες, πουγκιά, φιλμ συσκευασίας, πιστόλι θερμοσυρρίκνωσης, μηχανή κοπής φιλμ, χαρτί για ταμειακή μηχανή, όλα σε άριστη κατάσταση. 

]]>
Ενημερωτικό γυναικειο portal για τη σύγχρονη γυναικα και η σελιδα στο fb http://www.websitemarket.gr/auction/228-enhmerwtiko-gunaikeio-portal-gia-th-sugxronh-gunaika-kai-h-selida-sto-fb.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Οτι θελει να ξερει μια συγχρονη γυναικα για να ειναι μεσα στη μοδα.

Το lamode ειναι ενα καθαρα ενημερωτικο portal για την συγχρονη γυναικα. Ειναι στον αερα κοντα 4 χρονια τωρα και εχει περιπου 7000 μοναδικα αρθρα σε διαφορες κατηγοριες του. Οι επισκεψεις προερχονται απο την οργανικη αναζητηση σε πολλες διαφορετικες λεξεις κλειδια. Εαν εισαι καποιος η καποια που μπορεις να ασχοληθεις λιγο μαζι του, θα κανεις σιγουρα αποσβεση των χρηματων που θα διαθεσεις σε 1 χρονο. Επίσης και η σελιδα στο facebook που την ακολουθουν 3500 άτομα.

]]>
hot-and-new.gr http://www.websitemarket.gr/auction/227-hot-and-newgr.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT αυτοματο blog ειδήσεων.

Domain πολλών ετών με αρκετά backlinks.

Πλήρης στημένη σελίδα.

Ποστάρει άρθρα αυτόματα

]]>
websites4sale.info http://www.websitemarket.gr/auction/226-websites4saleinfo.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT domain για αγοροπωλησίες ιστοσελίδων.

domain για αγοροπωλησίες ιστοσελίδων

]]>
poulise.online http://www.websitemarket.gr/auction/225-pouliseonline.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT domain για αγγελίες - δημοπρασίες.

Ένα πολύ καλό domain για ιστοσελίδα αγγελιών

]]>
prognostika.info http://www.websitemarket.gr/auction/224-prognostikainfo.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT betting domain.

Ένα πολύ δυνατό domain για σελίδα με προγνωστικά στοιχήματος.

]]>
stoixima.pro http://www.websitemarket.gr/auction/223-stoiximapro.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Αυτοματοποιημένη σελίδα με προγνωστικά στοιχήματος.

Η σελίδα ανανεώνει το περιεχόμενο αυτόματα, ενώ ταυτόχρονα δημοσιεύει και άρθρα.

Πολύ δυνατό domain για σελίδα προγνωστικών στοιχήματος.

]]>
topbets.info http://www.websitemarket.gr/auction/222-topbetsinfo.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Domain για στοίχημα - προγνωστικά - στοιχηματική εταιρεία.

Ένα πολύ καλό domain για σελίδα στοιχηματικού περιεχομένου.

]]>
gamato.stream http://www.websitemarket.gr/auction/221-gamatostream.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Μόνο domain name.

Domain για stream-αρισμα

]]>
beauty-tips.gr http://www.websitemarket.gr/auction/220-beauty-tipsgr.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Blog με συμβουλές ομορφιάς (πολύ καλό SEO).

Ένα blog με συμβουλές ομορφιάς. Πωλείται ολόκληρη η σελίδα. Seo και Speed Optimized.

Πολύ καλές θέσεις στην google:

Λέξη Κλειδί: beauty tips   Θέση: 1η

Λέξη Κλειδί:συμβουλές ομορφιάς    Θέση:3η

Λέξη Κλειδί: tips omorfias   Θέση: 4η

Σταθερό Traffic

]]>
Autopower.gr http://www.websitemarket.gr/auction/219-autopowergr.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT E-shop με είδη αυτοκινήτου, αξεσουάρ μπαταρίες.

E-shop με είδη αυτοκινήτου, αξεσουάρ αυτοκινήτου, μπαταρίες. Πρωτη σελιδα στην Google με ολα τα σχετικα keywords (αξεσουαρ αυτοκινητου, καλυματα αυτοκινητου, τασια αυτοκινητου κτλ) Σταθερη και αυξανομενη επισκεψιμοτητα περιπου 20000 επισκεπτες μηνιαια.

]]>
tainies.stream http://www.websitemarket.gr/auction/218-tainiesstream-.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT domain για ιστοσελίδα με ταινίες.

Domain Name για ιστοσελίδα με streaming ταινιών

]]>
GIAMIS BEST VIDEOS http://www.websitemarket.gr/auction/217-giamis-best-videos.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT videos.

einai mia istoselida me stathero koino.anaptisomeni grigora.me polla vidro dailymotion periexomeno

]]>
ΠΩΛΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. http://www.websitemarket.gr/auction/216-pwlhsh-istoselidas-epaggelmatikou-periexomenou.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT .ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΠΑΧΝΙΔΙΑ-ΑΚΙΝΗΤΑ..

Ο ιστοτοπος(ιστοσελιδα) www.adcode520.com ξεκινησε την λειτουργια του το 2016.Ηταν συνδεμενη η ιστοσελιδα με εταιρια στην Βουλγαρια,η οποια δεν λειτουργει πια και ετσι η ιστοσελιδα μπορει να συνδεθει με εδω εταιρια-ιδιωτη κτλ.Ευκολα θα γινουν αλλαγες και απο εμενα οπου αυτο αναφερεται.

Απευθηνεται στην παγκοσμια αγορα.Ξεκινησε πολυ καλα με αρκετα εσοδα,αλλα λογω προσωπικων προβληματων (Υγειας συγγενικου προσωπου)δε μπορω να ασχοληθω με το αντικειμενο.

Ιδεα ειναι η δημιουργια διαφημισεων(επιχειρησεων παντος φυσης) στον ιστοτοπο και αλλου(μεσα δικτυωσης κτλ)προσελκισης πελατων για τις επιχειρησεις αυτες..

Η ιστοσελιδα εχει ηδη την δικη εφαρμογη για Androids στο GOOGLE PLAY(3 μηνες τωρα)

Ειναι ηδη συνδεδεμενη με 2 ADnetworks- και Αffiliate programs,Φυσικα προσφερεται καθοδηγηση..

Η ιστοσελιδα εχει δημιουργηθει στο WIX.com

]]>
monotrust http://www.websitemarket.gr/auction/215-monotrust.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT μονωση.

πρωτο σε πολλες λεξεις κλειδια

]]>
Πωλειται site προγνωστικων http://www.websitemarket.gr/auction/214-pwleitai-site-prognwstikwn.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Με το πιο δυνατο domain της αγορας.

Site προγνωστικων με πολυ μεγαλες συνεργασιες και affiliate προγραμματα!Μονο σοβαρες προτασεις πωλειται και το domain μονο!

]]>
Πώληση Ιστοσελίδας http://www.websitemarket.gr/auction/213-pwlhsh-istoselidas.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Ιστοσελίδα και fun και επιχειριματικού περιεχομένου.

Πωλείται η ιστοσελίδα www.psifisto.gr

Πρόκυτε για μια ιστοσελίδα ψηφοφοριών παντός θέματος. 

Η κατασκευή της ιστοσελίδας έγινε από άριστους επαγγελματίες με κόστος ανάλογο της δουλειάς που θα δείτε.
 

]]>
Πωληση Σελιδας στο Facebook http://www.websitemarket.gr/auction/212-pwlhsh-selidas-sto-facebook.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Αμεση Πωληση.

Πουλαμε σελιδα με 60000 χιλιαδες ακολουθους.

Δεχομαστε σοβαρες προτασεις και η τιμη θα συζητηθει.

 

Ευχαριστω!

]]>
Πώληση του sportbet.gr http://www.websitemarket.gr/auction/211-pwlhsh-tou-sportbetgr.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Sportbet.gr.

Πώληση του sportbet.gr

]]>
Thessaloniki Day & Night http://www.websitemarket.gr/auction/210-thessaloniki-day-night.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Πωλείται Website.

WEBSITE με πληροφορίες διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, 4 ετούς λειτουργίας, με καλό Seo, λέξεις κλειδιά, Joomla 3 , 1 domain name, Fanpage, ενημερωμένο, με πελατολόγιο, φόρμα καταχώρησης εκδηλωσεων, 2 template, adsense, Θεσσαλονίκη Day Night, συζητήσιμη 6942/569789, 6977/417161, 08:00-20:00

]]>
Ενημερωτικός Ιστότοπος http://www.websitemarket.gr/auction/209-enhmerwtikos-istotopos.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Zante News Time.gr.

Ενημερωτικός Ιστότοπος

]]>
E-shop με Φυσικά Καλλυντικά και Σαπούνια http://www.websitemarket.gr/auction/208-e-shop-me-fusika-kalluntika-kai-sapounia.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Συν όλος ο εξοπλισμός.

Πωλείται ηλεκτρονικό κατάστημα Φυσικών καλλυντικών με όλο τον εξοπλισμό του

]]>
Ιστοσελίδα ( Επιχείρηση ) http://www.websitemarket.gr/auction/207-istoselida-epixeirhsh-.html Thu, 19 Jul 2018 16:54:16 GMT Οδηγός Επιχείρισεων .

Πωλήται ολόκληρο το σύστημα, μαζί με το Domain. 

Το σύστημα έιναι οδηγός επιχειρήσεων όπου οι επιχειρήσεις πληρώνουν μια ετήσια συνδρομή.

 

Για περισσότερες λεπτομέριες σχετικά με το σύστημα και την ιδεολογία του, επικοινωνήστε.

Πωλείται λόγω έλειψης χρόνου.

]]>